HomeNieuws Sportpark Harga

Sportpark Harga

Actueel

Het realiseren van een compleet nieuw sportpark is niet iets wat je dagelijks tegenkomt. Een mooie uitdaging in een wat andere tak van sport dan de wegenbouw. Een uitdaging die we bij GAIM graag aan wilden gaan. Onze tendermanager, EMVI-redacteur en risicomanager gingen met een flinke dosis enthousiasme aan de slag voor Van Kessel Sport en Cultuurtechniek.

Diversiteit

Voor dit project waren er naast de sporttechnische specialisten ook een bouwer en architect betrokken. Een deel van de EMVI bestond namelijk uit het ontwerp van de gebouwen voor de sportverenigingen, de architect was hiervoor aan zet. De rol van GAIM had vooral te maken met de algehele coördinatie van de tender, het schrijven van het plan van aanpak en het invullen van risicomanagement.

EMVI

Naast het beschrijven van onze beoogde projectorganisatie en het proces werd onze visie ook gevraagd op het betrekken van de verenigingen bij het ontwerp. Voor de invulling hebben we samen met de architect gezocht naar een effectieve invulling. We hebben de sportverenigingen een échte rol in het ontwerpproces gegeven. Uiteindelijk moet de nieuwe accommodatie hun nieuwe thuishonk worden!

Winst!

De tender werd gewonnen door Van Kessel Sport- en Cultuurtechniek waarbij het verschil gemaakt is op het kwaliteitsaspect. Onze beide plannen werden zelfs met 10 beoordeeld! Een prachtig resultaat voor het gehele tenderteam.

Gerelateerde informatie

+