HomeClustersEMVI & Tender

EMVI & Tender

Binnen het cluster EMVI & Tender staan gedreven en enthousiaste mensen voor u klaar om de winnende aanbiedingen te maken. Van tendermanager tot EMVI-redacteur. Wij achterhalen voor u de klantvraag en helpen u naar de winnende aanbieding! Kenmerkend voor onze aanpak is dat wij goed voorbereid bij u aan tafel zitten en ons verdiept hebben in uw klant en de projectspecifieke vraag.

GAIM-Ede_001.jpg

Tendermanagement

Onze tendermanagers – Dwight en Martijn – nemen u werk uit handen. In zowel grote als kleine tenders geven zij sturing aan het tenderteam om het beste naar boven te halen. Zij brengen kennis en ervaring mee en adviseren u onder andere ten aanzien van prijsvorming, EMVI- en tenderstrategie. Zij leggen connecties tussen het team en experts, bewaken de tenderplanning en zorgen dat alle documenten gereed zijn voor indiening. Op de afgesproken momenten informeren zij u over de voortgang.

EMVI-plannen

Onze EMVI-redacteuren zijn taalgevoelige mensen die complexe en technische informatie zo vertalen dat deze naadloos aansluit op de klantvraag en goed leesbaar is. Om dat voor elkaar te krijgen is een goede doorgronding van het project en de klant nodig. Dat kunt u aan onze redacteuren toevertrouwen. Samen met het team vertalen wij de invulling van de technische aspecten van een project zoals planning en fasering in een leesbaar plan van aanpak. We benaderen deze aspecten vanuit de klantvraag en uitvoeringsoplossingen worden kritisch bekeken en afgewogen. Daarna vertalen we dit naar een leesbaar en duidelijk stuk tekst. We innoveren continu en verrassen hiermee uw klanten. Daarbij zorgen we ervoor dat de EMVI-plannen er verfrissend en leesbaar uit zien.

GAIM-Ede_033.jpg

Reviewen

Naast het schrijven reviewen wij ook EMVI-plannen. We kijken met een scherp oog naar de vraag van de klant, de gekozen strategie en de uitgewerkte maatregelen. Met de feedback helpen we u verder op weg in de aanbesteding.

Best Value

Bij specifieke uitvragen zoals Best Value zetten wij onze BVP-adviseur in die u van A tot Z kan begeleiden in de tenderfase. Zo begeleiden we brainstormsessies, stellen wij de kwalitatieve documenten op of reviewen deze, maar ook het trainen van tenderteams en sleutelfunctionarissen behoren tot het takenpakket van de BVP-adviseur.

GAIM-Ede_020.jpg

Regioteams

GAIM levert niet alleen losse poppetjes, ook complete tenderteams kunnen wij voor u inzetten. In dit team zitten dan bijvoorbeeld een ontwerpleider, ontwerper, tendermanager, EMVI-redacteur, Systems Engineer, risicomanager, omgevingsmanager en EMVI-illustrator. Wat wij van uw organisatie vragen is het brengen van de gebiedskennis door een projectleider en prijsvorming door de calculator. Dit zijn de regioteams, zij werken in een vaste samenstelling in uw regio. Daarmee zorgen we ervoor dat de kennis die is opgebouwd door het regioteam ook binnen het regioteam blijft.

De service van EMVI & Tender

Het cluster EMVI & Tender bestaat uit een club gemotiveerde mensen die van iedere tender met u een succes willen maken. U kunt rekenen op een grote dosis enthousiasme en een praktische en hands-on aanpak. Leren en innoveren staat centraal, waardoor ideeën zich continu ontwikkelen en inzichten actueel zijn.

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Krista IJzerman staat u graag te woord.

Meer weten?

Krista IJzerman
Clustercoördinator EMVI & Tender / Support
T +31 650223150


Contact Krista IJzerman »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Van concept naar illustratie

Actueel

Onze EMVI-plannen bevatten eigenlijk altijd wel een mooie illustratie. Die illustraties komen van Sander Terburg, onze...

Klanttevredenheid in aanbestedingen

Actueel

We kunnen er niet omheen: aantoonbare klanttevredenheid wordt steeds belangrijker bij aanbestedingen. In het dagelijks leven...

N204 Woerden – Lopik, Provincie Utrecht

Actueel

Het uitvoeren van Groot Onderhoud aan een provinciale weg klinkt als een ‘gewoon’ project voor een wegenbouwer....

+