HomeClustersEngineering

Engineering

Het ontwerpen van wegen voor de toekomst, dat is binnen het cluster engineering de kernactiviteit. Het cluster is een jonge en bevlogen groep met projectleiders en ontwerpers. Voor ieder project – groot of klein – staan zij voor u klaar om samen het beste eindresultaat te behalen.

GAIM-Ede_009.jpg

Ontwerpleiding

Onze ontwerpleiders verzorgen binnen uw project de dagelijkse aansturing van het ontwerpteam. Zij zorgen voor een heldere taakverdeling binnen het team en informeren u op afgesproken momenten over de voortgang.

GAIM-Ede_014.jpg

Ontwerpers

Onze ontwerpers zijn breed inzetbaar. Geen project is te groot of te klein voor hen. Onze ontwerpers houden zich dagelijks bezig met het detailleren van het ontwerp in de tenderfase waarbij zij op zoek gaan naar slimmigheden en optimalisaties. In de uitvoering (ontwerpfase) kunt u het maken van voorlopige ontwerpen, definitieve ontwerpen en uitvoeringsontwerpen wel aan hen overlaten. Zij gebruiken hiervoor bekende technieken, maar zijn ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe technieken.

BIM

Modelleren in BIM is een techniek die volop in ontwikkeling is binnen de infra. Binnen BIM is integraliteit een sleutelwoord, dat wordt steeds belangrijker in projecten. De mogelijkheden lijken onbegrensd en het cluster is daar dan ook actief mee bezig om dit binnen GAIM en KWS verder te ontwikkelen. Zo kunnen we ook onderdelen als planning en eisen koppelen aan 2D- of 3D-ontwerp.

De service van engineering

Het cluster Engineering is innovatief en bevlogen. Iedere dag werken zij voor u aan de mooiste infrastructurele projecten. Met ervaring en kennis van nieuwe technieken kunt u rekenen op oplossingen die toekomstbestendig zijn.

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Floris Kock staat u graag te woord.

Meer weten?

Floris Kock
Clustercoördinator Assetmanagement & Milieu
T +31 65335 9141


Contact Floris Kock »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Civil Break

Actueel

In de bouwsector zijn technologische ontwikkelingen de orde van de dag; er worden dagelijks efficiënte en slimme...

Reconstructie Prins Bernhardlaan

Actueel

In februari won KWS Infra Utrecht de aanbesteding voor het project "Reconstructie Prins Bernhardlaan" van Gemeente...

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Actueel

In maart 2016 ging het park WILDLANDS Adventure Zoo Emmen open. Een nieuw themapark in Nederland. KWS Infra Leek was...

+