Support

Ons cluster Support bestaat uit specialisten die zowel in de tender- als de uitvoeringsfase belangrijke ondersteuning bieden en zo uw projectteam compleet maken. Zij leveren een onmiskenbare meerwaarde aan projecten door hun specialisatie in onder andere risicomanagement, systems engineering en omgevingsmanagement.

GAIM-Ede_008.jpg

Illustraties

Een plaatje zegt soms meer dan 1000 woorden. Sander, onze EMVI-illustrator, is in staat om bij ieder verhaal een passende illustratie te maken. Dit kunnen bijvoorbeeld faseringstekeningen of principedetails zijn, maar ook visualisaties van strategieën of visies weet hij te vertalen naar een opvallende illustratie. Laat u verrassen door zijn creativiteit!

Risicomanagement

Het beheersen van risico’s is onmisbaar in ieder project. Wij werken hiervoor volgens de RISMAN-methode. Onze risicomanager brengt zo alle (projectspecifieke) risico’s in kaart. Dit kan in zowel de tender- als de uitvoeringsfase. U krijgt een volledig uitgewerkt risicodossier voor uw project. Tijdens de uitvoering actualiseert onze risicomanager het risicodossier en zorgt ervoor dat iedere beheersmaatregel een verantwoordelijke kent. Zo sturen we tijdig bij!

GAIM-Ede_012.jpg

Systems Engineering

Onze Systems Engineer helpt u bij het inrichten en gebruiken van onze SE-tool VISE (VolkerInfra Systems Engineering) om alle eisen te beheren in zowel de tender- als uitvoeringsfase. Zij kunnen verschillende rollen voor u invullen, namelijk die van systeembeheerder, systems engineer of proces engineer. Afhankelijk van de grootte van het project en de complexiteit bieden wij u de juiste rol aan voor uw projectteam.

 

Omgevingsmanagement

Het aspect omgevingsmanagement is niet meer weg te denken uit een project. In de tenderfase voert de omgevingsmanager een omgevingsanalyse uit en denkt hij mee bij het invullen van de aspecten bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie voor het EMVI-plan. In de uitvoeringsfase is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de omgevingscommunicatie maar ook voor het aanvragen van vergunningen of het onderhouden van contact met kabels en leidingen.

GAIM-Ede_024.jpg

Landmeters

Het inmeten van de openbare en private ruimte wordt gedaan door onze landmeters. Zij overhandigen u de data die u nodig heeft, zodat u het project uiteindelijk kunt overdragen na afronding.

De service van Support

Het cluster support kenmerkt zich door een diversiteit aan specialisten die praktisch zijn ingesteld en maatwerk leveren voor ieder project. Zij zijn gedreven door enthousiasme en passie voor hun vak.

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Krista IJzerman staat u graag te woord.

Meer weten?

Krista IJzerman
Clustercoördinator EMVI & Tender / Support
T +31 650223150


Contact Krista IJzerman »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Van concept naar illustratie

Actueel

Onze EMVI-plannen bevatten eigenlijk altijd wel een mooie illustratie. Die illustraties komen van Sander Terburg, onze...

Een tevreden omgeving

Actueel

Omgevingsmanagement is niet meer weg te denken uit projecten. Hoe groot of klein projecten ook zijn, de relevantie is er...

Risicomanagement bij GAIM

Actueel

Een vlekkeloze uitvoering die zonder problemen verloopt. Dat is de wens van ieder projectteam. Er ligt echter een duiveltje op...

+