HomeOver ons

Ons DNA

GAIM is de verbindende factor tussen KWS vestigingen op het gebied van EMVI & Tender, Support, Engineering, Assetmanagement en Milieu. Wij ondersteunen en adviseren onze opdrachtgevers in het gehele traject van voorbereiding en uitvoering tot beheer. Van het ontwerpen van een rotonde in Doetinchem, tot groot onderhoud van een provinciale weg in Noord Holland. GAIM is een bedrijf met gedreven professionals die elk project met beide handen beetpakken. Als hét adviesbureau voor KWS, marktleider in de wegenbouw en productie van asfalt in Nederland, werken wij aan grote en kleine infrastructurele projecten.

Duidelijk.

U weet wat u kunt verwachten van GAIM. Wij werken dagelijks aan multidisciplinaire en complexe projecten, door heel Nederland. Hierdoor krijgt u mensen aan tafel die weten waar ze het over hebben. Daarnaast investeren wij in het bijhouden van actuele trends op het gebied van EMVI, BVP, BIM en vele andere factoren van de GWW branche. Hierdoor komen wij steeds met nieuwe ideeën en de beste oplossingen. Wij kijken verder dan de opdracht; wij motiveren onze medewerkers om bij elk project een stap verder te gaan.

Dichtbij.

U krijgt mensen over de vloer die zich verbonden voelen met de (project)locatie, dezelfde taal spreken en kritisch zijn op de juiste manier. Bij GAIM werken mensen uit heel Nederland. Zo zijn wij altijd dicht bij u in de buurt; wij werken én leven in uw regio. Persoonlijke verbinding met u en uw projectteam is waar wij naar op zoek zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat een samenwerking prettig verloopt als wij investeren in de zachte kant. Hiermee investeren wij in een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.

Wordcloud GAIM

Een VolkerWessels onderneming

Als hét adviesbureau van KWS werken wij samen aan grote en kleine infrastructurele projecten. GAIM is daarbij, net als KWS, een VolkerWessels onderneming. VolkerWessels richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. De ongeveer 120 werkmaatschappijen bieden werk aan ruim 16.000 medewerkers die dagelijks vorm geven aan het credo "samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit". GAIM maakt daardoor onderdeel uit van een hecht intern netwerk: alle werkmaatschappijen werken samen aan integrale, multidisciplinaire projecten en op het gebied van business development, personeelsontwikkelingen en ICT. 

Meer weten?

Wout Bisselink
Bedrijfsleider
T +31 653185106


Contact Wout Bisselink »
+